Hledat

Vyberte kategorii

Pánve s keramickým povrchem lze členit nejen podle země původu, ale i podle barvy povrchu, použitého materiálu na korpus.

Pánve s keramickým povrchem se dovážejí:

Z Německa je to například značka Beka série BIO VITA, což jsou pánve s keramickým povrchem samozřejmě bez PTFO pro nejnáročnější. Jejich korpus je nerezový se silným sendvičovým dnem zaručující perfektní rozvod tepla, dlouhou tepelnou setrvačnost a dokonalou rovnost dna. Dno je cca 1 cm. Držadla jsou odolná teplotám do 180°C. Jsou vhodné pro všechny druhy ohřevů včetně INDUKCE

vitapan web

Z Německa se dováží pánve s keramickým povrchem ELO. Jde spíše o produkty s použitím pro domácnost, jsou středně těžké, přesto ale silnostěnné s dokonalým keramickým povrchem. Díky svému provedení jsou vhodné pro všechny druhy ohřevů mimo indukce.


Z Německa se dováží samozřejmě i profesionální pánve s keramickým povrchem BAF , jde o mikro keramiku, což je jeden s nejnepřilnavější a nejtvrdší povrch. Ve spojení s ručně litým korpusem jde o jedno z nejkvalitnějších nádobí vhodné i pro profesionální použití. Tato série má označení GIGANT NEW LINE a varianta vhodná i pro indukční varné desky GIGANT NEW LINE INDUKCE.

jubile-Pfanne 28 cm

Z Německa se dováží samozřejmě i profesionální pánve s keramickým povrchem DEZENT. profesionální ručně lité plasma titanové nádobí s keramickým povrchem je určeno pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby do 260°C

dezent maxi-panev-cvercova-s-poklopem


Z Itálie se dováží od výrobce Pensofal nádobí a pánve s keramickým povrchem značky BIO CERAMIX. Nádobí s bílým keramickým povrchem patří mezi spotřební zboží, síla stěny je cca 3-4 mm.

CERAMIXPANEV

Nádobí je díky svému magnetickému disku vhodné i na indukci. U těchto produktů nezapomínejte na to , že magnetické dno je cca o 2-5 cm menší než horní okraj nádobí, tedy pokud Máte na indukční varné desce větší varné zóny doporučujeme rozměry od 24 cm. Menší rozměry Vám nemusí deska detekovat. Nejde o vadu indukční varné desky ani vadu nádobí, pouze o volbu vhodného rozměru.

Pro všechny ostatní druhy ohřevu, jako je plyn, elektrická plotna, sklo keramická deska lze použít všechny rozměry

Z Koreje se dováží keramické pánve Green Pan.

Z Číny se dováží mnoho dalších druhů pánví, které spíše naleznete v hypermarketech či TV prodeji

Nejprodávanější pánve a nádobí