Hledat

Vyberte kategorii

Titanové pánve a nádobí na indukci BAF GIGANT NEW LINE INDUCTION vzešlo ze prémiové  řady gigant new line zdokonalením o indukční dno. Nádobí používá stejné korpusy jako řada gigant new line, ale liší se pouze tím, že vnější spodní strana je také "černá " .Magnetické dno umožní pak použití i na indukční varné desce

BAF je německá firma založená v roce 1914. Po celou dobu svého působení se zabývá výrobou domácích potřeb s vysokým podílem ruční práce. Jejich produkty získaly v roce 1994 certifikát kvality ”ISO 9001” .

Pánve, hrnce, kastroly a pekáče jsou odlévány ručně z kvalitního hliníku do kokil v tloušťce 8- 9 mm .

Tloušťka tohoto materiálu zaručuje vysokou tepelnou vodivost a dno si uchová svou rovnost. Zesílené stěny zaručují odolnost proti nárazu.

Tyto výrobky jsou systémem ”High Technology” opatřeny vrstvou TITAN-OXYDU na bázi mikro keramiky.

Tato vrstva je do výrobku nastřelena plazma paprskem o rychlosti MACH 2 a při teplotě 20.000°C. Tím vznikne pevné a homogenní spojení s odlitkem. Do této vrstvy je navíc nanesena další antilepivá vrstva.

Výrobky jsou extrémně odolné proti otěru a řezu, jelikož jsou opatřeny tvrdou a nelepivou vrstvou. Díky robustnosti rychle akumulují a rozvádějí teplo po celé nádobě, což se projevuje velkou úsporou energie.

S naším nepřilnavým povrchem je možná příprava pokrmů pro ”Dietní kuchyni” bez použití tuků nebo s jejich minimálním množstvím. Bez obav také můžete připravovat pokrmy snadno se připalující. Díky velmi kvalitnímu nepřilnavému povrchu je velmi snadná údržba a mytí. Není zapotřebí výrobky odmáčet, zdlouhavě mýt drátěnkami .

Nádobí je vhodné pro všechny druhy ohřevů včetně indukce a trouby do 260°C

 

přímý link na kategorii: http://www.titanovepanve.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=119&Itemid=84

Nejprodávanější pánve a nádobí